Tocanita cu vinete si ardei

de violeta30 in Mancaruri de legume, 11 Sep 2015 | 2926 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 ceapa potrivita
  • 2 ardei
  • o vanata coapta mai mare
  • 2 rosii
  • ulei
  • sare
  • condimente
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita cu vinete si ardei:

Se spala ceapa si se taie cubulete si se caleste in ulei. Taiem si ardeiul cubulete si adaugam peste ceapa calita. Rosiile le pasam, dar mai inainte indepartam coaja trecand capatul netaios al cutitului pe toata suprafata cojii, in felul acesta se indeparteaza mult mai bine si mai usor coaja. Adaugam rosiile peste legumele calite. Lasam sa se fiarba bine si apoi adaugam vinetele tocate. Adaugam sare si condimente dupa gust. Lasam sa se intrepatrunda bine aromele. Servim ca atare, pe baghete sau pe felii de paine.

Pofta buna !

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita cu vinete si ardei" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (5)

deyutzky 1

11.09.2015, 18:14

o bunatate

Gherca Daniela 1

11.09.2015, 18:46

-Licurici- 1

11.09.2015, 19:16

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Conopida cu sos de susan(tahin)